Stakelogic is een ontwikkelaar en leverancier van zeer geavanceerde en revolutionaire casinospellen voor de online gaming markt. Een jong, dynamisch en innovatief bedrijf met de ambitie en de motivatie om software van de hoogste kwaliteit te leveren. Ons internationale team met hoofdkantoor in Eindhoven vertegenwoordigt het beste van het beste in de game development industrie.

Voor ons snelgroeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Grafisch ontwerper (fulltime)

Ons design-team groeit! We zijn op zoek naar een hooggekwalificeerde grafisch ontwerper om ons design-team te versterken. De ideale persoon is ervaren in Photoshop en Illustrator, en gaat samenwerken met ons Game Art-team om de geweldige kwaliteit en ervaring waar onze games om bekend staan uit te werken.

Zo ziet de functie eruit:
Je werkt als grafisch ontwerper in het design-team van Stakelogic. Het design team staat aan het begin van de ontwikkeling van nieuwe spellen. Als grafisch ontwerper ben je bepalend voor de look-and-feel van nieuwe Stakelogic spellen. Deze spellen zullen uiteindelijk in 30 verschillende talen worden uitgebracht. De output van de grafische ontwerper wordt door het development team gebruikt voor het produceren van nieuwe spellen. Vanuit je functie heb je daarom veel contact met de interne opdrachtgever, de Chief Games Officer, de overige leden van het design team en ook met de development afdeling. Planning en afstemming van werkzaamheden is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat spellen tijdig kunnen worden opgeleverd.

Wij vragen:

  • Zeer ervaren met Photoshop en Illustrator
  • Je hebt uitzonderlijke vaardigheden in illustreren en visualiseren
  • Oog voor ontwerp, beweging & timing
  • Passie voor art en gaming
  • Gewend om planmatig te werken
  • Communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen, de markt ontwikkeld zich snel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden:
Stakelogic biedt een informele en dynamische werkomgeving. Je zult de dynamiek van de jonge, snelgroeiende online gaming industrie ervaren. Je wordt omringd door creatieve en getalenteerde collega’s. Er is veel gelegenheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
Interesse?
Ben je enthousiast over de functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan komen wij graag met jou in contact. Mail je CV met motivatiebrief naar emma@stakelogic.com – t.a.v. Emma Vereijken.
Bij sollicitatie voor deze vacature en het verzenden van uw persoonlijke gegevens naar ons, geeft u automatisch toestemming dat uw persoonlijke gegevens worden bewaard voor een minimale periode benodigd voor het sollicitatieproces. Stakelogic bewaart uw gegevens alleen in het belang van het sollicitatieproces. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en uw gegevens worden niet gedeeld met externe partijen welke niet relevant zijn voor het sollicitatieproces. Op ieder moment kunt u Stakelogic vragen om uw persoonlijke gegevens op te vragen of te verwijderen door middel van het sturen van een email.